You are Here:
Nike Air Force 1 te Koop

Autor (Leído 616 veces)

Nike Air Force 1 te Koop
« en: 26 de Octubre de 2020, 08:03:52 am »
 

yungue

  • Novato
  • *
  • 5
    Mensajes
Op 8 oktober brengt Nike een echt juweeltje terug: de Nike Air Force 1 Heren/Dames, een exclusief Japan uit 2001 met een waanzinnig goed bovenwerk van suède suède, een zijdezachte voering, tussenzool van gom en stevig bruin rubber buitenzolen. Er kan worden beweerd dat deze schoen de 'tarwe'-basis heeft gelegd voor AF1's, aangezien de Air Force 1 Wheat nu een seizoensgebonden hoofdbestanddeel is geworden in het afgelopen half decennium, maar degenen met een scherp oog zullen hier zeker ruimte voor maken op de gerapporteerde releasedatum van 8 oktober.In tegenstelling tot een aangrenzende Blazer Mid, handhaaft de toekomstige versie van het ontwerp van Bruce Kilgore een overwegend 'witte' opstelling. Profiel-swooshes maken de saaiheid van het paar goed met niet alleen hun iriserende afwerking, maar ook verwijderbare build. Nike Air Force 1 Schoenen Accenten op de wreef en tong geven verder aan het kleurveranderende effect, terwijl het "NIKE AIR" -logo op de inlegzool afwisselend links en rechts is. Overlays bij de hiel hebben een geheel zwart kleurenschema, maar nemen deel aan een glanzende compositie. Onder de voeten behouden de zooleenheden hun beproefde, driedubbele witte look.

Nike Air Force 1 Online referenties gaan vaak twee kanten op: net zoals ze knikken naar Doraemon en even opmerkelijke popcultuuriconen, vinden ze ook tijd om momenten in hun eigen persoonlijke geschiedenis te eren. Nog een andere van zo'n omvang, de aankomende Air Force 1 Low "Label Maker" wil zijn verleden waarderen door middel van een geïnspireerde reconstructie, door extra stiksels toe te voegen om de erfenis te vieren die voor het eerst begon met de Air Force 1 High in 1982.

De tijd van het jaar komt dichterbij waar de temperaturen dalen en de straten wat gladder worden door meer consistente neerslag. Nike Air Force 1 te Koop Om tijdens dit seizoen maximaal comfort te bereiken, heb je waarschijnlijk een paar functioneel schoeisel nodig om de regen, ijzel en sneeuw te bestrijden, en dat is waar Nike's traditionele GORE-TEX-geïnfundeerde aanbod van pas komt. In de recente herinnering heeft het Swoosh-team een ​​hele reeks aankomende Air Force 1 GORE-TEX-kleurstellingen uitgepakt, en ze staan ​​op het punt een nieuwe onopvallende iteratie toe te voegen aan hun herfst / winter-opstelling.

Zoals gewoonlijk heeft Nike het hele jaar door een constante stroom van Kopen Nike Air Force 1 onthullingen gehouden, en midden in de overgang van zomer naar herfst zijn ze doorgegaan met het onderzoeken van verschillende hoeveelheden stylingmethoden voor het geliefde model. In de recente herinnering heeft de Swoosh het lifestyle-silhouet gecombineerd met interessante meubels, zoals een verwijderbaar bovenwerk voor de 'Olympische' kleurstelling, vergulde Swooshes voor de NBA-samenwerking en zelfs een volledig met hennep doordrenkt bovenwerk voor het volgende Stussy-project. Maar voordat die in de komende maanden arriveren, bereidt het een nieuwe wilde make-over voor die in september zal luiden.

www.ftwrbstn.com